PERFECTIONISME

Veel van ons zijn in het dagelijks leven erg perfectionistisch. Alles moet tot in de puntjes voor elkaar zijn. Of het nu gaat om huishoudelijke zaken, zaken binnen het gezin of familie, eten, organiseren of uiterlijk. Het is zelfs zo dat anderen daar dan een beetje ‘jaloers’ zijn omdat diegene het schijnbaar allemaal zo goed voor elkaar heeft. Hoe doet hij of zij dat toch, vragen wij ons dan af?? Wat wij daarbij vergeten is dat het voor de persoon in kwestie wellicht een dagelijkse ‘strijd’ is om alles op de rit te houden. En erg vermoeiend ook. Diegene heeft zich zelf deze perfectionisme opgelegd op een moment en het valt niet mee om dit dag in dag uit vol te houden. Zelfs al zouden zij minder perfectionistisch willen zijn, dan lukt dit vaak niet omdat zij er al zo erg ‘in’ zitten. Het kan zelfs zo erg worden dat er een moment komt dat zij opgebrand zijn! En dat is vaak het moment waarop men dan besluit dat het anders moet.

Maar hoe moet dat dan? Er worden therapieën gestart en afspraken met psychologen gemaakt om inzichten te verkrijgen. Op zich een hele goede zaak. Het is wat mij betreft altijd goed om meer over jezelf te weten te komen en hoe en waarom je dingen wel of niet doet. Toch wil ik graag (blijven) wijzen op je negatieve ballast (beperkende gevoelens en overtuigingen) welke er voor 95% verantwoordelijk voor is hoe jij je gedraagt, hoe je handelt, welke keuzes je maakt, of je succesvol bent of niet, welke mensen en relaties je aantrekt en hoe jij naar jezelf en je omgeving kijkt. En ja, ook of je erg perfectionistisch bent of niet. Die ballast kun je echt loslaten, waar je aan gekomen bent, kun je ook weer afkomen. Met Body Mind Release kan dat in 6-8 weken. Ik ga je niet overtuigen van de te verwachten resultaten, daar mag je zelf versteld van staan 😁.

Groetjes, Ingrid

Jammer dat dit vaak verward wordt met egoisme.

Niets is minder waar!

VASTZITTEN

Voor veel mensen wel herkenbaar. Nagenoeg iedereen heeft periodes waarin wij het gevoel hebben vast te zitten, tot niets te komen, alles te veel en te zwaar vinden en rond te draaien in een cirkel waar je de uitgang niet kan vinden. Dit is puur menselijk en is soms ook gewoon nodig om door te krijgen waar nou eigenlijk jouw prioriteiten liggen, wat belangrijk voor je is en waar je blij van wordt. Het wordt pas echt lastig als zo’n periode te lang duurt. Dan kun je het gevoel krijgen steeds verder in het drijfzand weg te zakken of dat de cirkel een draaimolen wordt waarvan je überhaupt niet meer weer of er een uitgang zit. Dit kan beangstigend worden om dat de grip op jezelf langzaam maar zeker verdwijnt. Als je nou op zo’n punt beland bent, het liefst natuurlijk eerder zodat het niet zover hoeft te komen, weet dan dat Body Mind Release jou kan helpen de uitgang weer te vinden. Hoe dan? Door het loslaten van jouw ballast! Jouw beperkende gevoelens en overtuigingen die als een blokkade voor de uitgang van de cirkel staan. Door die uit te weg te ruimen en te vervangen voor de ‘originele’ positieve gevoelens maak jij je eigen weg weer vrij om je prettig, ruim, vrij, energiek, ontspannen en zelfbewust te voelen!

Nieuwsgierig?

Een intake gesprek is altijd vrijblijvend en gratis.

Wil jij af van onzekerheid, onrust, spanningen schuldgevoelens, onverwerkte gebeurtenissen en andere onbestendige gevoelens? Pak het aan met een Body Mind Release traject van slechts 6 tot 8 weken en sta versteld wat het met je kan doen! Kom maar op met die donkere dagen, jouw lichtje blijft onverminderd branden!

KEUZES

Vandaag de dag hebben wij keuzes in overvloed. Elke dag staan wij wel voor keuzes: wat eten wij vandaag, wat zal ik aantrekken, ga ik met de fiets of met de bus/auto, hoe laat zal ik vanavond afspreken etc, etc.. Ongemerkt worden er door de dag heen heel wat keuzes gemaakt. Vaak zijn dat praktische keuzes zoals hierboven genoemd, dit gaat eigenlijk zo vanzelf, je hoeft er niet echt over na te denken. Vaak gaat het over keuzes die niet alleen jezelf aan gaan maar ook bijvoorbeeld je gezin, je partner, vrienden of familie. Het is vaak niet een keuze die echt alléén op jezelf gericht is. En als dat wel zo is dan voelt dat vaak wat ‘egoïstisch’ want ja, je omgeving moet toch op zijn minst wel mee profiteren van zo’n keuze! Te gek voor woorden eigenlijk want hoe belangrijk is het soms om een keuze voor jezelf te maken en daarmee gewoon goed voor jezelf te zorgen? Wanneer heb jij eigenlijk alleen een keuze helemaal alleen voor JEZELF gemaakt? Hoogstwaarschijnlijk moet je daar even goed over nadenken. Toch is dit echt heel belangrijk want door keuzes te maken voor jezélf, zórg je goed voor jezelf. En…..als je goed voor jezelf zorgt, dan zorg je automatisch ook goed voor je omgeving. Een win-win situatie dus. GOED VOOR JEZELF ZORGEN IS ÓÓK EEN KEUZE! Body Mind Release geeft jouw binnen een aantal weken (6-8) ontzettend veel inzichten, rust, ontspanning en ruimte in je hoofd. Daarmee ZORG je dus goed voor jezelf en profiteert iedereen om je heen er van mee.

WANNEER MAAK JIJ EENS EEN KEUZE VOOR JEZELF?

Super beschreven! Als iedereen wat meer bij zichzelf blijft is t al leuk! En dat is makkelijk bereikbaar voor iedereen!😁

ZELFVERTROUWEN

De letterlijke betekenis: vertrouwen op je eigen mogelijkheden. Hoe kan het toch dat heel veel mensen veel te weinig zelfvertrouwen hebben. Veel te weinig geloof in zichzelf, in hun eigen kunnen. Oh nee hoor, dat kan ik niet. Welnee, daar ben ik absoluut niet geschikt voor! Wie zit er nou op mij te wachten? Herkenbaar? Op die manier houdt jij jezelf ongewild klein en beperk jij jezelf enorm. Het ontneemt jou kansen! Een eyeopener kan zijn dat jij niet onzeker bént, nee je draagt het ‘alleen maar’ bij je. Ooit (wat dat is, doet niet ter zake) is er bij jou iets gebeurd/voorgevallen wat voor jou niet prettig voelde. Daar heb jij zelf (onbewust) de overtuiging ‘onzekerheid’ aan gekoppeld. Telkens wanneer deze overtuiging getriggerd wordt door een gebeurtenis of situatie, komt deze om het hoekje. Je kunt je voorstellen dat dit je behoorlijk kan belemmeren, zeker als je nog vele andere overtuigingen bij je draagt. Die zorgen er dan voor dat jij ‘beperkt’ leeft. Dit noemen wij ballast. Met Body Mind Release kun jij in 6-8 weken al je ballast opruimen door het letterlijk te gaan loslaten. En de positieve tegenhanger, die gaan wij terughalen. Dit doe je zelfstandig onder mijn begeleiding. Wekelijks bespreken wij de voortgang en je werkschema voor de komende week. Slechts 2 x 10m per dag en dat enkele weken kunnen voor jou echt een wereld van verschil gaan maken.

Nieuwsgierig?

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

OVERTUIGINGEN

Wist je dat jouw overtuigingen voor 95% bepalen hoe jij naar jezelf, je omgeving en het leven kijkt en dat diezelfde overtuigingen bepalen welke keuzes je maakt, of je succesvol bent, hoe je denkt en reageert op anderen en hoe je handelt? De beperkende en belemmerende overtuigingen die je bij je draagt (nee, dat bén je niet) kunnen jouw op termijn zelfs ziek maken. Het is dan ook niet vreemd dat jouw overtuigingen jou danig in de weg kunnen zitten en je belemmeren en beperken bij alles wat je doet of juist niet doet. Je kunt hierbij onder andere denken aan: • Onverwerkte gevoelens of gebeurtenissen • Schuldgevoelens • Onzekerheid • Minderwaardigheid gevoelens • Spanning en onrust • Piekeren/zorgen maken • Denken voor anderen • Verantwoordelijkheden overnemen van anderen • Burn out klachten

Dit wordt wetenschappelijk onderschreven door Dr. Bruce Lipton. Hij beschrijft dit alles in zijn boek ‘de biologie van de overtuiging’. Gelukkig komt men er steeds meer achter dat het niet alleen je lichaam is wat je ‘in shape’ moet houden maar zeer zeker ook je mentale gezondheid moet bijhouden. Het één hangt nu eenmaal samen met het ander. Het goede nieuws is dat jij deze beperkende overtuigingen met Body Mind Release in slechts 6-8 weken kunt loslaten waarmee jij op een mooie en praktische manier je ballast overboord gooit. Daarmee komt er weer ruimte voor je echte zelf en ervaar jij (weer) meer ontspanning, rust, overzicht en een fijn levensritme. Daarmee zorg je dus voor je mentale én fysieke gezondheid! Is het dan zo makkelijk? Absoluut!

Waar je eens bent aangekomen kun je ook weer loslaten. Het zijn slechts beperkende overtuigingen wat je bij je draagt. Dat is niet wie jij bént, ook al wordt er vaak gezegd: zo ben ik!

 

Een intake gesprek is altijd vrijblijvend en kan desgewenst aan huis plaatsvinden (binnen de gemeente Edam-Volendam brengt dit geen kosten met zich mee, daarbuiten een redelijke vervoersvergoeding in overleg).

Body Mind Release wordt deels vergoed door zorgverzekeraars indien u aanvullend bent verzekerd voor alternatieve geneeskunde. Informeer hiervoor bij uw zorgverzekeraar.

BODY MIND RELEASE VOLENDAM KOMT NAAR JE TOE!!!

Ik merk dat mensen het vaak fijn vinden om in de veilige omgeving van hun eigen huis aan de slag te gaan. Om de beste omstandigheden te creëren om JOU je goed in je vel te laten zitten kom ik vanaf heden ook bij jou thuis om samen met jou aan de slag te gaan als jij dat prettiger vindt! Binnen de gemeente Edam/Volendam/Zeevang zitten hier geen extra kosten aan verbonden. Daarbuiten naar gelang de afstand een redelijke km vergoeding. Vanaf half augustus zijn er weer plekjes vrij. Voor nu wens ik jou een hele fijne vakantie- of zomerperiode toe en………vergeet niet: ballast draag je bij je he, dan BEN jij niet!!

Groetjes, Ingrid

TWIJFELS

Wikken en wegen, wel, niet of misschien, links of rechts, voor- of achteruit…… Wij kunnen er wat van: twijfelen! En waarom eigenlijk? Omdat wij niet willen dat wij een verkeerde beslissing nemen? Is er überhaupt een verkeerde beslissing dan? Wij kunnen het onszelf erg lastig maken hiermee, ronduit vermoeiend, al dat getwijfel. Als je voor een dilemma staat en je twijfelt ergens over, bedenk dan voor jezelf wat het ergste is wat kan gebeuren als je achteraf ‘het verkeerde besluit neemt’. Je zal er achter komen dat er vaak helemaal niets ergs gebeurt hooguit dat iets jammer kan zijn. Maar meestal pakt de beslissing gewoon goed uit al kan de uitkomst soms iets anders zijn dan verwacht. Hoe leuk is dat? Als het zo is dat bij jou de twijfels echt heftige vormen aannemen en erg in de weg zitten, meestal gaat dit overigens met nog meer zelf opgelegde, voor jou beperkende gedragingen gepaard, weet dan dat je dit absoluut kunt loslaten met Body Mind Release. Deze geweldige methodiek helpt jou je eigen zelf te zijn zonder al die zelf opgelegde beperkingen. Investering van 6-8 weken met tools die je kunt blijven gebruiken!

Groetjes, Ingrid

IK WIL WEL IETS MAAR WAT?

Ik kom dit gegeven vaak tegen bij mensen. Het lijkt wel of iedereen tegenwoordig aardig tegen zijn plafond aan leeft. Enerzijds is dit ‘gewoon’ de maatschappij waarin wij leven, anderzijds merk ik dat veel mensen meer bewustzijn krijgen, niet alles meer voor zoete koek slikken en klaar zijn met het leven op de toppen van hun tenen. Het gaat zich een beetje tegen je keren zeg maar. Veel mensen willen meer terug naar de basis en de ratrace waarin zij veelal zitten achter zich laten. Nu is het best lastig om daar een begin mee te maken want je kunt wel willen maar hoe pak je dat aan dan? In één keer alles laten vallen en de boel de boel laten gaat ook niet werken. Dat is te geforceerd en zeker niet blijvend. Ik blíjf enthousiast roepen dat de oplossing in Body Mind Release ligt. Met deze geweldige methodiek ga jij uit de mallemolen van alle dag te stappen. Op een rustige, makkelijk en leuke manier terug naar de basis in jezelf. De focus komt dan weer bij jezelf te liggen en niet bij alles en iedereen die iets van jou wil. Natuurlijk heb jij dat zelf altijd toegelaten maar dat gaat dan echt veranderen……..Daarnaast vaart je lichaam er ook wel bij. Je buitenkant is ten slotte een weerspiegeling van je binnenkant. Ik help je er graag bij, het duurt slechts 6 tot 8 weken en je kunt voor altijd jezelf blijven ondersteunen wanneer jij dit nodig vindt.

Waar wacht je nog op!

WEERSTAND

Ken je dat? Een ‘stemmetje’ wat jou probeert af te remmen, je iets niet wil laten doen, je tegenwerkt of tegen je ‘zegt’: dat kun jij niet of dat mag jij niet! Wij hebben er allemaal wel eens last van. Zolang dat ‘stemmetje’ niet de overhand krijgt en jij deze kan overrulen valt er best mee te leven. Als het echter de baas wordt en jóu gaat overrulen wordt het minder aangenaam. Het gaat je dan letterlijk belemmeren en beperken omdat het jou weerhoudt om te doen wat je eigenlijk wilt. Het wil jou klein houden. Dat ‘stemmetje’ is feitelijk niets anders dan een beperkend gevoel/overtuiging wat je bij je draagt. Als jij dit de overhand laat krijgen, wordt deze steeds brutaler en eist steeds meer speelruimte. Laat dat nou net niet de bedoeling zijn! Jij wilt toch zeker wel eigen baas blijven? Body Mind Release kan jou helpen om van dit ‘stemmetje’ (en vele anderen) af te komen. Een traject van 6-8 weken gaat jou helpen om weer je eigen speelruimte te bepalen zonder tegenwerking van dat vervelende ‘stemmetje’. Onder mijn begeleiding ga jij zelfstandig met werkschema’s aan de slag. Niet moeilijk of ingewikkeld maar juist heel praktisch.

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Groetjes, Ingrid

ONZEKERHEID

Dit is iets waar wij bijna allemaal wel in meer of mindere mate last van hebben. Vooral vrouwen kunnen er een potje van maken voor zichzelf: kan dit wel? Straks denken ze…., dit staat mij absoluut niet, mijn kont is hier veel te dik voor, ik word toch niet aangenomen, mij vragen ze toch niet, dat kán ik helemaal niet, ohh wat zit mijn haar weer vreselijk, gatver wat zie ik er uit, wat moet ik nou toch? En zo kan ik nog wel even doorgaan. Het kan je echt enorm beperken en belemmeren, die stomme onzekerheid! Het kan er voor zorgen dat je een hoop dingen die je graag zou willen niet doet…..en dat alleen maar omdat het onzekere poppetje aan de touwtjes trekt. Dat is toch eigenlijk te gek voor woorden he. Ook voor mijzelf allemaal heel herkenbaar hoor, niets menselijks is mij vreemd. Vandaag de dag moet ik bekennen dat het onzekere poppetje bij mij vele malen minder kans krijgt……er is helemaal geen reden om onzeker te zijn!

Sterker nog: dít is het! Ik draag wat ik leuk vind, een bad hairday boeit mij niet meer (ik hoef niet bij de koningin op bezoek), de ene dag voel ik mij mooier dan de andere, who cares? En als ik het verkeerde besluit neem, dan is dat altijd weer ergens goed voor. En weet je hoe is dit heb kunnen omdraaien? Met de Body Mind Release methode! En niet alleen de onzekerheid hoor. Heel veel belemmerende en beperkende overtuigingen heb ik hiermee los kunnen laten. Ik kan je vertellen dat dit echt heel bevrijdend voelt, als je het ervaart wil je dat gevoel nooit meer kwijt. Gewoon een heel fijne flow en enorm veel bewustzijn!

In slechts 6 tot 8 weken zelf in jouw ultieme flow komen? Ik help je erbij! Op een simpele, praktische manier ga jij dit zelfstandig doen! En….de flow kun je houden omdat je het na afloop voor altijd zelf kan toepassen op momenten dat jij het nodig vindt.

Hoe mooi en makkelijk wil je het hebben?

AFHANKELIJKHEID

Binnen onze relaties zijn er altijd meerder vormen van afhankelijkheid zoals economische, praktische of emotionele afhankelijkheid. De eerste 2 spreken voor zich. De emotionele afhankelijkheid is met name bij partners van toepassing. Op zich is het vrij normaal dat je van elkaar afhankelijk bent. Daar is ook helemaal niets mis mee. Zolang beide partners vanuit hun eigen kracht ‘afhankelijk’ van elkaar zijn en daar beiden geen last van ondervinden of ‘omvallen’ als de partner niet beschikbaar is het helemaal prima. Het wordt vervelend als één van de 2 partners de ander echt nodig heeft om zich bijvoorbeeld prettig te voelen, vrolijk te voelen, plezier te hebben, vertrouwen te hebben, zelfvertrouwen te hebben of zich sterk te voelen.

Dan heb je de ander echt nodig omdat je kennelijk deze ‘eigenschappen’ zelf mist. In wezen gaat het niet over ‘eigenschappen’ maar over positieve gevoelens die je zelf eens bent verloren of ‘op slot’ hebt gezet en nu mist. Overigens is het altijd zo dat jij je aangetrokken voelt tot personen die datgene hebben wat jij mist. Daarom komt het ook zo vaak voor dat mensen steeds op dezelfde ‘types’ vallen.

Als je ervoor zorgt dat jij de ontbrekende positieve gevoelens terughaalt, dan zal je zien dat er ander ‘types’ in beeld komen. Als jij je zo afhankelijk voelt als hierboven beschreven, dan kost dat ontzettend veel energie. Er ontstaat onbalans wat weer onzekerheid tot gevolg heeft. Het levert vermoeidheid op, de energie die je nog hebt, geef je letterlijk weg aan de ander. Jij wordt hierdoor steeds ‘kleiner’ terwijl de ander vleugels krijgt (op jouw energie). En dit zorgt er weer voor dat je voor de ander onaantrekkelijk wordt en hij/zij jou zich wellicht nog meer van zich afduwt. En nu? Je zal er dus voor moeten zorgen dat je de afhankelijkheid weer ‘gelijkwaardig’ maakt. Dan sta je namelijk weer stevig op 2 voeten en geef jij jezelf niet meer weg.

Body Mind Release kan jou hierbij echt heel goed helpen. Zelfstandig ga jij dit mooie traject doen in 6/8 weken (onder mijn begeleiding).

Ga in de 3.0 versie van jezelf verder en ervaar wat BMR met je doet!

NIET GELIEFD, GEHOORD EN ERKEND VOELEN

In mijn praktijk kom ik vaak tegen dat mensen hier (onbewust) last van hebben. Sterker nog, heel veel mensen hebben hier ‘last’ van. Het is niet zo dat je de dagelijkse dingen niet kunt doen vanwege die ‘last’ maar onderhuids en overal tussendoor sijpelt dit gevoel. Dat is helemaal niet gek of raar, iedereen wil zich erkend en gewaardeerd voelen, dat is gewoon fijn! Wanneer het echter zo’n effect gaat krijgen op jou en het je gaat belemmeren doordat je bijvoorbeeld steeds meer in je schulp gaat kruipen, onzeker wordt, naar bevestiging gaat vragen/zoeken, steeds meer ‘geeft’ om maar gezien te worden wordt het wellicht tijd om het te gaan loslaten. Het kan je dan steeds meer gaan beperken waardoor je wereldje uiteindelijk steeds kleiner wordt en jij steeds meer unhappy. Met Body Mind Release kan ik jou helpen om zelfstandig in 6-8 weken deze beperkende gevoelens en overtuigingen (en nog vele meer) te gaan loslaten. Praktisch, simpel en uiterst doeltreffend. Dan is het nog steeds heel fijn om geliefd, gehoord en erkend te voelen, je hebt het alleen niet meer nodig om je goed te voelen omdat jij jezelf al geliefd, gehoord en erkend voelt. Snap je hem nog?

Neem gerust contact met mij op, een intake is altijd vrijblijvend en gratis.

SPIJT

Regelmatig hebben wij ergens spijt van in ons leven. Spijt dat wij iets wel of juist niet gedaan hebben, spijt dat wij dat ene jurkje wel of juist niet gekocht hebben, spijt dat wij lelijk gedaan hebben tegen iemand die dat niet verdiende, spijt dat wij toch niet voor die ene opleiding gegaan zijn, spijt dat we toch niet juist die mooie vakantie geboekt hebben of dat andere model auto gekozen hebben. spijt, spijtig, spijtigst! Wat is nou eigenlijk spijt? De letterlijke betekenis is: een negatieve emotie met de wens dat men anders had gehandeld bij het besef of vermoeden dat een alternatieve handeling een beter resultaat tot gevolg had gehad. In mijn ogen kan spijt weer een logisch gevolg zijn van onzekerheid. Want waarom zou je ergens spijt van hebben? In alle gevallen en met welke keuzes dan ook brengt het je iets, toch? Spijt is net als onzekerheid een beperkende overtuiging (= ballast). En wetenschappelijk onderschreven is het feit dat ballast voor 95% bepaalt hoe wij ons gedragen, handelen, in het leven staan, succesvol zijn of niet, welke keuzes wij maken en hoe wij naar onszelf en onze wereld kijken. Met Body Mind Release kun je in 6 tot 8 weken van al je beperkende gevoelens en overtuigingen afkomen, voor altijd! Hiermee kun je weer ruim, krachtig, energiek en vol vertrouwen verder. Spijt is dan geen issue meer, onzekerheid ook niet………en nog veel meer zaken zijn dan voor jou geen issue meer!

Ik gun iedereen het effect wat Body Mind Release jou kan geven, nu alleen jij nog!

VERZETTEN OF ACCEPTEREN Eén van de dingen die Body Mind Release jou leert, is dat je koppie een echte aansteller kan zijn als het even tegenzit. Dingen lopen nu eenmaal wel eens anders dan gepland of verwacht en dat valt dan even tegen. Een tegenvaller is op zich helemaal niet erg en kun je makkelijk hebben. Maar door het oordelen in je hoofd kan elke kleine tegenslag uitgroeien tot een heus drama. Het is dus van belang om je hoofd in bedwang te houden zodat het niet méér stressvolle emoties veroorzaakt dan strikt noodzakelijk. Stel, je was van plan om te gaan sporten maar een vergadering loopt uit. Dan kun je twee dingen doen: verzetten of accepteren. Hoewel verzet een normale menselijke reactie is, zal het de gebeurtenis niet veranderen. Bovendien kost verzet je een hoop energie, terwijl het je niets dan stress oplevert. Accepteer tegenvallers dus liever zoals ze zijn en besef dat er genoeg leuke dingen in je leven wél doorgaan. Zo leid je jouw hoofd af van de negatieve impact van een tegenvaller en kun je je bewust richten alles wat wél goed gaat. Besef dat accepteren het begin is van loslaten. Body Mind Release helpt jou in 6-8 weken op een mooie manier om bij jezelf te komen zodat jij ánders tegen dingen aankijkt en ánders met de zaken omgaat. Rustiger, prettiger, milder en stressloos.

Vanuit wie JIJ echt bent.

STRESS EN SPANNING Velen van ons ervaren regelmatig of vaak stress en spanningen. In geval van acuut dreigend gevaar kan stress ons helpen en behoeden. Echter, veelvuldige of chronische stress werkt averechts en sloopt je lichaam. En niet alleen je lichaam, ook mentaal kan het je een flinke knauw geven. Meestal is het advies dan: verzet je zinnen, neem rust, probeer te ontspannen en vermijd stress gevende situaties, laat dat los. Da’s een hele mooie: ‘laat het los’. Dat willen wij dan ook graag doen maar hoe doe je dat dan? Je kunt toch niet je hoofd uitzetten, dat maalt maar door. Het lijkt dan soms wel of je hoofd een eigen leven lijdt waar je geen grip op hebt. En dat geeft dan weer nog meer stress en spanning. Maar waar krijg je die stressgevoelens nou van? Dat heeft te maken met je ballast, verkrampende gevoelens en beperkende overtuigingen die wij bij ons dragen. Op het moment dat zo’n overtuiging d.m.v. een situatie of gebeurtenis getriggerd wordt, ontstaat er spanning in je lichaam en hoofd. En hoe meer er in de loop van de tijd getriggerd wordt, hoe meer de stress zich gaat ophopen. En dan komt er een punt dat het echt op is…….. Kun je er dan vanaf komen? Ja, absoluut! Met Body Mind Release ga je 6 tot 8 weken onder begeleiding letterlijk je ballast loslaten. Het logische resultaat is dat jij je weer ruim en krachtig gaat voelen. In balans met een rustig hoofd en een ontspannen lichaam. En dat kun je voor altijd zelf ‘bijhouden’ omdat je de tools hebt. Dan ben je weer echt baas over je eigen hoofd en lijf! Het is niet moeilijk, niet ingewikkeld maar praktisch en simpel. Laat stress en spanning jouw niet meer in zijn greep houden en kies voor jezelf!

OORDELEN Oordelen of veroordelen; het gaat vaak razendsnel. Waarom doen wij dat eigenlijk? De reden dat je een ander oordeelt, is omdat je zo hard oordeelt over jezelf! Dit heeft veel te maken met jezelf, meestal met je eigen onzekerheid en onvrede. We accepteren vaak onszelf niet zoals we zijn, waardoor we onszelf veroordelen en hierdoor ook anderen. Alles wat je ‘ziet’ bij een ander, zegt iets over jezelf. Dat kan een geweldige leerschool zijn maar dan moet je het wel (willen en kunnen) herkennen. Ja maar dat is mijn mening hoor je dan vaak. Een mening hebben is natuurlijk prima echter zodra het over personen gaat is het al snel een oordeel in plaats van een mening. Een mening gaat slechts over een onderwerp, niet gebaseerd op feiten. Bij een oordeel gaat het over personen. Meestal vinden wij het achteraf bezien helemaal niet leuk om te oordelen maar ja, dan is het al gebeurd. Misschien is het een eye opener te beseffen dat oordelen over een ander, oordelen over jezelf is. Als je merkt dat je dit ongewild vaak doet, overweeg dan om het oordelen over jezelf een halt toe te roepen en daarmee gelijktijdig het oordelen over een ander. Dat geeft je rust, ruimte en ontspanning. Met Body Mind Release kun je dit heel eenvoudig bereiken en niet alleen aangaande het oordelen maar nog veel meer…..je leventje leiden zoals jij dat wilt zónder al die baggage. Dat bén jij niet, je sleept het alleen maar met je mee.

RESONANTIE Vaak zijn wij ons niet bewust van het feit dat onze omgeving met ons resoneert en wij met de omgeving. Ben jij moe, boos of zit jij niet lekker in je vel? Geheid dat bv. je kids hierop reageren, zij zijn jouw spiegel en confronteren jou met je gedrag. Kom jij in een ruimte met allemaal vrolijke mensen, dan neem je dat vrolijke gevoel zomaar over. Andersom is dit ook het geval, in een ruimte met sombere mensen, ben jij zo van je vrolijke humeur af waar je mee binnen kwam. Ben jij gestresst? Dan stresst je hele omgeving met je mee. Als jij niet blij wordt van hoe jouw omgeving op jou reageert, dan is het raadzaam om met jezelf in gesprek te gaan, zij reageren op wat jij uitzendt. Dat kan lastig zijn want hoe kun je nou heel bewust met je gedragingen om gaan? Daar is Body Mind Release uitstekend geschikt voor. Op een hele praktische, natuurlijke manier ga jij je ballast loslaten (= beperkende gevoelens en overtuigingen). Daar komen namelijk onder andere jouw ‘eigen’ gemaakte belemmerende gedragingen vandaan. Als je bedenkt dat 95% van hoe jij denkt, je gedraagt, handelt, in het leven staat, naar jezelf en anderen kijkt, welke keuzes je maakt, of je wel of niet succesvol bent wordt bepaald door diezelfde ballast, dan begrijp je dat dit veel belemmerende invloed kan hebben. Op jou maar zeker ook op je omgeving.

Wil jij deze cirkel doorbreken en kijk je uit naar een leven met een prettige, rustige levensflow?

Investeer dan 6-8 weken in jezelf en maak ‘de kunst van het loslaten’ eigen met Body Mind Release!

BODY MIND RELEASE, DE KUNST VAN HET LOSLATEN!

Ontdoe jezelf van onnodige en overbodige ballast

GRIP

Tijdens een nazorg afspraak met een cliënt vroeg ik wat Body Mind Release met haar heeft gedaan. Zij gaf aan vol energie en ‘zin’ te zitten, niet meer over alles en iedereen in te zitten, zich erg bevrijd, sterk en rustig te voelen en bovenal weer de GRIP op haar leven terug te hebben. Uiteraard verbaasde mij dat niet omdat ik dit gelukkig heel vaak mag horen. Dat laatste dekt een groot deel van de lading. Als je veel ballast bij je draagt (onverwerkte, beperkende gevoelens en overtuigingen) welke jou flink in de weg kunnen zitten in het dagelijks leven dan raak je gevoelsmatig ook langzaam maar zeker de grip op je leven kwijt. En dan is de gang in een neerwaartse spiraal makkelijk ingezet. Gelukkig bestaat Body Mind Release. In slechts 6-8 weken begeleid ik jou bij het loslaten van die vervelende ballast zodat jij ook weer GRIP op je leven krijgt en je eigen REGISSEUR weer wordt. En dit alles op een hele praktische, eenvoudige manier zónder ingewikkelde gesprekken.

Let’s DO it!

Ben jij een ondernemer en wil je ondernemen vanuit je krácht en niet alleen vanuit je hoofd en je kennis? Laat dan je beperkende gevoelens en overtuigingen los en zorg er zo voor dat deze niet alleen jou maar ook je onderneming niet (meer) stagneren. De ruimte en vrijheid die je voor jezelf creëert als je loslaat biedt creativiteit en inspiratie voor groei, op persoonlijk én zakelijk vlak. Een investering van 6-8 weken in jou als persoon en ondernemer biedt perspectief….. Laat je niet tegenhouden door je eigen onbewuste muren en maak jezelf én je business krachtig!

Neem vrijblijvend contact met mij op

BALLAST Wat is dat nou? Het overgrote deel van de ballast die wij allemaal met ons meedragen zijn onverwerkte gevoelens, beperkende overtuigingen en angsten. Deze doen wij op door traumatische gebeurtenissen of vervelende situaties waarin wij in meer of mindere mate overtuigingen hebben gekoppeld of waarbij wij een stukje positiviteit hebben verloren. Tevens kun je ballast op doen door het meebeleven van ervaringen van anderen, TV, kranten, social media en de mensen om je heen. Ook kunnen wij als baby in de buik van je moeder al vele beperkende gevoelens en overtuigingen overnemen. Dit kan zich dan op latere leeftijd manifesteren als deze door een situatief of gebeurtenis getriggerd worden. En dan vragen wij ons af: waar komt dit in hemelsnaam vandaan? Deze ballast kan zich ergens in ons lichaam gaan ‘vastzetten’ waardoor ons weefsel of betreffende organen zich verkrampen. Langdurige verkramping kan leiden tot spanning, stress, onrust en vermoeidheid.

Op de langere termijn kan dit zorgen voor fysieke en of psychische klachten. Veelal onbegrepen klachten waar niet direct een medische oorzaak voor te vinden is. Het kan al opluchting geven te weten dat dit veroorzaakt kan worden door ‘slechts’ je beperkende gevoelens en overtuigingen. Body Mind Release is een bewezen effectieve en wetenschappelijk onderbouwde methode, ontwikkeld door Hans de Waard welke de mogelijk onderliggende innerlijke oorzaken van tientallen levensklachten op lichaamsniveau in kaart heeft gebracht. Deze kunnen gericht uitgetest worden waarna je zelfstandig in slechts 6-8 weken je negatieve ballast gaat loslaten en je positieve gevoelens weer terug gaat halen. Praktisch, simpel en zeer doeltreffend. Body Mind Release kan jou de ‘Kunst van het LOSLATEN leren. Voor altijd! Wil jij dit ook? Voor eens en voor altijd afrekenen met gevoelens en overtuigingen die jou belemmeren in plaats van vooruit helpen?

Neem dan contact met mij op.

WAT DOET Body Mind Release NOU MET JE?

Die vraag krijg ik uiteraard vaak als BMR coach. Daarom wil ik vertellen wat het met míj gedaan heeft, ik ben tenslotte ervaringsdeskundige. Ik hield net als de meesten al jaren 10 ballen in de lucht: werk, gezin, huishouden, familie, partner met eigen bedrijf, sporten, sociale omgeving etc.. Natuurlijk moest alles perfect, ik stond minder dan het beste niet toe, wilde overal controle over houden, voelde mij schuldig als ik iets niet kon waarmaken, gaf nooit of veel te laat mijn grenzen aan, haalde alle kolen voor iedereen uit het vuur en baalde dan ook nog als ik eens een keertje ergens te moe voor was, chagrijnig was of explodeerde omdat het gewoon even too much was. Ik merkte dat ik gewoon aan mijn plafond zat en dat ik het zo niet meer wilde.

 

Ik geloof dat niets voor niets gebeurt dus toen ik Body Mind Release voorbij zag komen dacht ik direct: Yess, dat is voor mij. Zo gezegd, zo gedaan. Ik overdrijf echt niet als ik zeg dat ik flabbergasted was over wat het met mij deed. Ik werd rustiger, kon zowaar de controle loslaten en de boel de boel. Wat een verademing zeg, ook voor mijn omgeving. Gaandeweg het traject werd ik mij echt bewust van mij handelen en reageren. Wat een maffe dingen kun je jezelf toch opleggen en hoe onbelangrijk zijn veel dingen. Op een hele natuurlijke manier ging ik mijn grenzen aangeven, zonder enige moeite. Perfectie is al helemaal niet belangrijk meer voor mij, dit is het en dat is prima! Ik merkte dat ik de dingen steeds meer accepteerde zoals ze zijn en mij ook niet meer verzette of een ander wilde overtuigen. Ik (ver)oordeelde ook niet meer, iedereen is wie hij/zij is met zijn/haar eigen verhaal.

Ik schrijf dit in verleden tijd maar neem van mij aan dat ik elke dag profijt heb. Ik wil je absoluut niet overtuigen maar ik wil wel kwijt dat ik mij in tijden niet zo prettig heb gevoeld, in balans, blij en dicht bij mijzelf ben. Dat geeft mij een enorm gevoel van tevredenheid. En mijn hele omgeving profiteert ervan mee. En weet je: het heeft zelfs tot hele mooie keuzes geleid waardoor ik nu doe wat ik het liefste doe en waar ik ontzettend blij van word: andere mensen helpen met Body Mind Release. In slechts 6 tot 8 weken.

Mijn eigen successtory heeft er toe geleid dat ik de opleiding BMR therapeut heb gedaan en inmiddels ook interventiespecialist. In augustus staat de BMR Master opleiding in de planning. Ook heb ik de medische basiskennis studie afgerond. Body Mind Release heeft mij in mijn eigen flow gebracht waar ik nooit meer uit wil.

Als jij wilt weten of BMR voor jou ook iets kan zijn, neem gerust contact met mij op.

GRENZEN AANGEVEN Voor de meesten van ons is het lastig om hun grenzen aan te geven, om te zeggen: tot hier en niet verder! Waarom eigenlijk? Omdat wij het fijn vinden om nodig te zijn, om te kunnen helpen en van betekenis te kunnen zijn. Dat geeft ons een goed gevoel. Op zich is daar niets mis mee. Totdat je over je grenzen gaat of laat gaan. Dan kom je in de knel en keert dat goede gevoel van ‘van betekenis zijn’ zich tegen je. Het gaat je zwaar vallen, kost je bakken met energie en levert je in feite niks meer op. En nu? Grenzen aangeven dat het even genoeg is of teveel? Mega lastig voor de meesten want geven is nu eenmaal fijner dan nemen. Toch is het broodnodig want te lang over je grenzen gaan of laten gaan put je uiteindelijk uit. Body Mind Release kan jou uitstekend laten inzien waar jij je grens wil trekken, je eigen ruimte wil innemen en waar jouw ‘geven’ ophoudt. In slechts 6-8 weken kom je ‘thuis’ bij jezelf en krijg je (weer) overzicht over hoe jij je leventje leidt en hoe je het graag zou wíllen leiden. Op die manier kun je dan ook jou natuurlijke grens aangeven en vooral ook (blijven) naleven.

GÉÉF eens iets duurzaams aan jezélf in plaats van aan anderen!

Gelukkig worden wij ons hier steeds meer van bewust! Loslaten dus!

Met Body Mind Release..... 😁😁

SCHULDGEVOEL Ook zo’n mooie. Dat eeuwige schuldgevoel. Schuldgevoel als wij te weinig aandacht aan de kids menen te kunnen geven, schuldgevoel als wij het idee hebben te kort te schieten naar onze ouders toe. Schuldgevoel als wij iets te veel tijd/aandacht aan onszelf besteden. Schuldgevoel als wij net iets teveel geld voor onszelf uitgeven. Schuldgevoel als wij even geen zin hebben. Schuldgevoel, schuldgevoel en nog eens schuldgevoel. Vooral vrouwen zijn daar expert in. En waarom eigenlijk? Verstandelijk weten wij heus wel dat het belangrijk is om ook aan jezelf te denken maar ja dan knaagt toch weer dat schuldige gevoel…. Toch is het maar een overtuiging die wij simpelweg bij ons dragen, wij hebben het onszelf ‘eigen’ gemaakt waardoor wij dénken zo te zijn. Mazzel voor ons, dat zíjn wij niet. Sterker nog, deze overtuiging en nog vele anderen kunnen wij echt loslaten. Als je bedenkt dat onze beperkende gevoelens en overtuigingen voor 95% bepalen hoe wij denken, handelen, reageren, welke keuzes wij maken en of zaken wel of niet lukken, dan valt er nog wel iets los te laten zou je denken. Dat kán! Praktisch, eenvoudig en logisch met de Body Mind Release Methode. In slechts 6 tot 8 weken kun je met deze geweldige wetenschappelijk onderbouwde methodiek de zaken die jou niet meer dienen los laten. Blijvend!

BURN OUT klachten: een ZWAKTEBOD of een ZEGEN? Onlangs had ik een mooi gesprek met iemand. Deze dame heeft met een flinke burn out te kampen gehad en heeft met vallen en opstaan, verschillende therapieën en behandelingsmethoden zichzelf weer grotendeels ‘op de rit’ gekregen. Zij zei letterlijk: ik wou dat ik deze burn out al op mijn 20e had gehad, ik gun het echt iedereen! Ik begreep wat zij bedoelde. Wat ik hiermee wil zeggen: zie een nare periode of gebeurtenis zoals een burn out als een káns! Een kans op groei, op ontwikkeling, op verandering ten gunste van jezelf! Draai het negatieve van een periode of gebeurtenis om, het wil jou iets zeggen of laten inzien. DOE er iets mee! Je zal zien dat het uiteindelijk iets beters voor jou brengt. Ik kan mij voorstellen dat dit lastig is om te doen. En dat jij je slachtoffer voelt van een situatie of gebeurtenis. Heel begrijpelijk. Ik kan je helpen met Body Mind Release om jouw klachten, angsten of gebeurtenissen voor jou geen zwaktebod maar een zegen te laten zijn.

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen

#stress#spanning#onrust#zijnwiejebent#bodymindrelease.

Zit jij tegen je plafond aan of ervaar je burn-out klachten. Lees hoe Body Mind Release Master en ontwikkelaar Hans d. Waard hier over schrijft.

Wil jij kennis maken met deze geweldige methodiek en op weg naar rust, ontspanning, overzicht, energie en balans in slechts 6 tot 8 weken?

Neem gerust contact met mij op.

BALANS Dat is de prettigste staat om in te zijn. Als je volledig in balans bent, loopt alles lekker en ervaar je weinig spanningen. Je werk, je huishouden, je gezin, je vrienden, je familie, je hobby’s, alles is in verhouding, je voelt je blij en energiek en je leventje lijkt moeiteloos te verlopen. De ultieme staat van zijn, toch? Toch lukt het maar weinigen om de echte balans te vinden. Simpelweg omdat wij allemaal een druk leventje hebben waarin wij eigenlijk erg veel moeten. Vaak veel meer dan wij eigenlijk diep van binnen zouden willen.

Wij willen nu eenmaal voldoen aan de wensen en verwachtingen van iedereen om ons heen. Zelfs in die mate, dat wij onszelf vergeten en voorbij lopen. Kortom, dan is ook maar een beetje balans ver te zoeken. Maar hoe ga je dit nou omdraaien, je kunt toch moeilijk alles ineens ‘laten vallen’ om je balans te zoeken. Da’s nou ook weer niet de bedoeling.

Met Body Mind Release kan ik je helpen binnen 6 tot 8 weken om jouw eigen balans te gaan vinden. Je komt hiermee snel tot de kern en het geeft je inzichten in wat voor jou nodig is om je balans te vinden. Hoe dan? Doordat je je beperkende gevoelens en overtuigingen los gaat laten en de positieve tegenhanger terug gaat halen ontstaat er ruimte , ontspanning, rust, energie en duidelijkheid. Op een rustige, natuurlijke manier vindt jij hierdoor je eigen balans. En mócht de weegschaal door wat voor omstandigheden dan ook onverhoopt nog eens doorslaan, dan kun jij jezelf met deze methodiek uitstekend zelfstandig en blijvend ondersteunen.

Nog makkelijker kan ik het niet voor je maken, wel mooier 😉😁 ……… Body Mind Release!

Groetjes, Ingrid

En jij? Ben jij er ook aan toe om los te laten?

Kinderen voelen vaak feilloos aan wat er speelt binnen het gezin of familie of school. Het is super dat men zich steeds meer bewust wordt dat ziektes kunnen ontstaan door negatieve gevoelens, angsten en beperkende overtuigingen, vaak al opgedaan in de kinderjaren. Deze nemen wij mee in ons volwassen leven, bevestigen deze voor onszelf keer op keer en doen gaandeweg ook nog voldoende op tijdens ons leventje. En dán zeggen wij; ja maar zo ben ik. De opgedane ballast is er voor 95% verantwoordelijk voor hoe jij in het leven staat, hoe je denkt, hoe je handelt, welke keuzes je maakt en of iets wel of niet lukt in je leven. Dat bén jij dus niet, je draagt het alleen met je mee. Jouw kind resoneert enorm met jou, is jouw spiegel. Als je kind dus niet lekker in zijn vel zit, neem dan eerst jezelf eens onder de loep. Als jij je ballast gaat aanpakken, maak je hiermee je kind ook vrij. Bij Body Mind Release beginnen wij dus bij de ouder(s).

Wil je meer informatie of ben je benieuwd of dit iets voor jou kan doen neem dan contact met mij op.

Een mooi artikel over de kracht van gedachten en wat voor invloed dit kan hebben op jouw gezondheid. negatieve gedachten, malen, piekeren, angsten, spanning, onrust en stress heeft zeker zijn weerslag op je gezondheid. Body Mind Release is een effectieve kortdurende methodiek die snel en simpel tot de kern komt. Zonder lange gesprekken, wel gericht en zelfstandig aan de slag. Ben jij er klaar voor? neem gerust contact met mij op.

groetjes, Ingrid

Als je wilt weten wat voor impact beperkende overtuigingen hebben op je leven, kijk dan zeker de prachtige film The Shack. Te zien op Netflix. Eigenlijk is Body Mind Release ook een soort heilige 3-eenheid 😉.

De methode leert je effectief je ballast aan te pakken. Deze ballast is, samen met het verlies van positieve gevoelens, de innerlijke oorzaak van je klachten. Uit onderzoek blijkt dat je ballast voor maar liefst 95% bepaalt hoe jij je voelt, hoe je denkt, hoe je handelt en reageert. Tevens bepaalt je ballast of je succes hebt in je leven of niet en welke keuzes je maakt. Dus loopt je leven niet lekker, heb je last van fysieke, psychische, emotionele of sociale klachten en wil je er snel en effectief van af, denk dan aan BMR. Ik vertel je graag meer.

Neem contact met mij op.

Een vrijblijvende intake is gratis.

Zo ben ik nu eenmaal, dat hoort bij mij. Dit zeggen wij best vaak. Maar is dat wel zo? Een kort lontje, een felle uithaal als iemand iets zegt waar je niet van gediend bent of compleet van slag als je in jouw ogen onheus bejegend wordt? Vervolgens weer spijt en schuldgevoel want waarom reageer je nou zo?

Herkenbaar?

BMR Volendam zit niet stil. Inmiddels de aanvullende opleiding interventiespecialist afgerond. Hiermee kan ik nog meer mensen (weer) in het zadel helpen. Een hele mooie, bewezen effectieve methode die heel goed ingezet kan worden in het bedrijfsleven als verzuiminterventie traject. Zowel curatief als preventief.

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

Advies verplicht u tot niets.

RUIMTE Ieder van ons heeft ruimte nodig. Letterlijk en figuurlijk. Ruimte om te ontspannen, ruimte om op te laden, ruimte om dingen te ondernemen, ruimte voor gezelligheid, ruimte om je zelf te kunnen zijn. Vandaag de dag wordt die broodnodige ruimte steeds meer ingeperkt door alles wat wij van onszelf menen te moeten doen. Natuurlijk moeten wij werken, de schoorsteen moet roken maar daarnaast moeten wij toch echt hard en liefst vaak sporten, leuk en lief zijn voor alles en iedereen en als het kan ook nog enigszins aantrekkelijk. Ons huis dient tip top in orde zijn en ook af en toe een verbouwinkje of nieuwe inrichting moet kunnen. En dan uiteraard de nodige vakanties want dat hebben wij absoluut nodig, liefst ver en exotisch. Een grote vriendenclub welke ook bijgehouden moet worden. Wellicht hebben wij nog ouders die de nodige zorg en aandacht verdienen of een hulpbehoevende buur. En natuurlijk onze lieve bloedjes, alles wat wij in ons hebben geven wij aan hen want ja, daar doe je het toch allemaal voor? Je zou er al moe van worden als je het leest, toch?

Maar kort geschetst is dit wel de ratrace waar wij veelal inzitten. Een stuk of 10 ballen tegelijk in de lucht houden. Uiteraard wel topfit, met een zonnig humeur en veel energie. Onmogelijk om dit jaar in jaar uit vol te houden, ténzij je geregeld ruimte voor je jezelf inbouwt. Helaas wijst de praktijk uit dat het vaak eerst spaak moet lopen voordat dit besef echt goed doordringt. Het kan lastig zijn om vanuit een hectische leefsituatie opeens ruimte te gaan maken voor jezelf, dat voelt vaak tegennatuurlijk en zelfs egoïstisch. Want iedereen heeft het toch druk en zo hoort het toch gewoon? Hoe het ‘hoort’, dat bepaal JIJ. Als jij nou ook in de ratrace van het leven zit en je bent helemaal klaar met al dat moeten, weet dat er een praktische en effectieve methode is om weer ruimte en overzicht te maken voor jou. BODY MIND RELEASE. Een traject van 6 a 7 weken (1 x p/wk) helpt jou hierbij.

Body Mind Release Volendam is aangesloten bij beroepsvereniging BATC en wordt afhankelijk van uw zorgverzekering (gedeeltelijk) vergoed.

Gun dit jezelf, stap uit de race en win je eigen ruimte (terug).

Omdat je stevig op de grond het lekkerste staat!

Wij staan er nooit bij stil maar heb jij je wel eens gerealiseerd dat jouw onverwerkte gevoelens en overtuigingen de bril kleuren waarmee jij naar jezelf, een ander en het leven kijkt? Anders gezegd; jouw ballast kleurt de bril waardoor je alles beziet. Dit is een proces wat zich in je onderbewustzijn afspeelt. In de loop van de tijd kan het goed zijn dat jouw eigen overtuigingen je in de weg gaan zitten en gaan beperken of belemmeren. Dat is niet gek of raar, het is een logische optelsom van gebeurtenissen die ieder van ons in de loop van zijn leven meemaakt. Als er bij jou gevoelens, emoties over overtuigingen in de weg zitten, weet dan dat jij er iets mee kunt. Body Mind Release is een geweldige methode om jou te helpen je ballast kwijt te raken. Simpel, snel en voor altijd door jou in te zetten na afloop. Laat je niet langer pesten door je ballast, dat bén jij niet, je draagt het hooguit bij je!

Herkenbaar?

Kijk vooral deze blog en kom in actie! Je hoeft het niet alleen te doen.

Waarom zitten de dingen ons vaak hoog? En waarom maken wij ons toch vaak te veel zorgen of blijven wij maar malen? Waarom vinden wij het belangrijk wat anderen van ons vinden? Waarom maken anderen ons toch zo onzeker omdat zij ogenschijnlijk alles dik voor elkaar hebben? Waarom voelen wij ons toch zo veel verantwoordelijk voor alles en iedereen? Waarom moeten wij toch zo veel van onszelf? Waarom gaan wij toch zo vaak over onze grenzen? Doen wij dit allemaal onszelf aan? JA en NEE! JA omdat je het zelf toelaat en NEE, omdat deze gevoelens en overtuigingen opgedane ballast zijn die ons in de loop van de tijd enorm kunnen gaan beperken. Dat is een geleidelijk proces. Vaak zeggen wij dan: zo ben ik nu eenmaal. Maar je kunt je afvragen of dat zo is. Je bent zo toch ook niet geboren? Het mooie is, als je dit soort belemmerende overtuigingen hebt opgedaan, dan kun je deze ook weer gaan loslaten. Dat schept letterlijk ruimte, energie, levensvreugde, (zelf)vertrouwen, voorspoed, onafhankelijkheid en vrijheid. Niet alleen voor jou, je hele omgeving profiteert er van mee want feit is nu eenmaal dat jouw omgeving met jou resoneert. Hoe mooi wil je het hebben? Is het zo makkelijk? JA, dat is het. Body Mind Release is hiervoor een geweldige methodiek waarbij je met 6 persoonlijke sessies onder begeleiding zelf leert loslaten, leert herkennen en toepassen. Een doelmatige en effectieve methode die wetenschappelijk onderbouwd is. Voor iedereen die klaar is met het lopen op de toppen van je tenen. Maak het mooier voor jezelf! Een intake gesprek is altijd vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Groetjes, Ingrid

L even zonder overbodige ballast

O p weg naar rust en ontspanning

S tevig op de grond staan

L ief zijn voor jezelf

A ccepteren wat is

T evreden zijn met wie je bent

E venwicht

N eem verantwoording voor jezelf

Te mooi om waar te zijn?

Echt niet.

Eenvoudig, praktisch en snel met de Body Mind Release methode. In 6 weken tijd kunnen wij jou begeleiden naar de betere versie van jezelf door je te helpen te ontdoen van je belemmerende overtuigingen.

Die draagt nu eenmaal ieder van ons bij zich.

Maak je eigen wereld mooier (en die van je omgeving ) en laat LOS wat je niet meer dient met

BODY MIND RELEASE.

Zoek niets buiten jezelf, alles zit in jou! Niemand zorgt ervoor dat jij je kwetsbaar voelt. Niemand zorgt ervoor dat jij je teveel zorgen maakt. Niemand zorgt ervoor dat jij je somber voelt. Niemand zorgt ervoor dat jij je afhankelijk voelt. Niemand zorgt ervoor dat jij te weinig energie voelt. Niemand zorgt ervoor dat jij gestresst bent. Niemand zorgt ervoor dat jij geen keuzes kan maken. Dat zit allemaal in jezelf.

Gelukkig is er een hele mooie manier om dit soort gevoelens en overtuigingen kwijt te raken en de positieve tegenhanger weer terug te krijgen. Zonder ingewikkelde gesprekken maar met een 6 weken durend persoonlijk traject waarmee je onder begeleiding zelfstandig aan het werk gaat.

BODY MIND RELEASE!

Nieuwsgierig?

Neem een kijkje op de website of neem contact op voor informatie of een vrijblijvend intakegesprek!

Laat je niet langer tegenhouden door je eigen muren.

BMR werkt! Maar jij zult het zelf moeten doen! Wanneer jij dat wilt! Ga dan onder professionele begeleiding met jezelf aan de slag. Ons motto: Niet praten, maar doen.

Hieronder vind jij onze BMR toptherapeuten in jouw buurt!

Een hele wijze en bewonderenswaardige man!

Volgens een artikel in de Volkskrant zit Nederland in een burn-out epidemie. Wat is nou de echte reden dat jij jouw energie kwijtraakt!

Als je bedenkt dat zo'n 95% van hoe wij ons voelen, gedragen, handelen en in het leven staan wordt bepaald door de overtuigingen die wij bij ons dragen dan kun je ook bedenken dat deze ons kunnen beperken en belemmeren en zelfs ziek maken (celbioloog dr. Bruce Lipton). Ervoor kan zorgen dat je in een cirkel blijft ronddraaien en de uitgang niet kan vinden. Body Mind Release kan jou helpen deze beperkende overtuigingen/patronen te doorbreken en om te buigen naar positieve overtuigingen zodat jij in alle opzichten weer met volle kracht vooruit kunt. Hoe? Met een Body Mind Release traject ga jij hiermee onder begeleiding 6 a 7 weken mee aan de slag. Benieuwd of dit iets voor jou kan zijn? Wil jij gewoon zijn wie je eigenlijk bent? Neem vrijblijvend contact op.

Ik ga accepteren, ik accepteer, ik heb geaccepteerd.... ik ga loslaten, ik laat los, is heb losgelaten..... Je hoeft dit niet alleen te doen. De mooie en bewezen effectieve methode van Body Mind Release kan jou hierbij uitstekend helpen.

Een serieus probleem! Een Body Mind Release traject kan helpen om weer ontspanning, rust en ruimte te creëren zodat u verder kunt.

Heb jij je wel eens gerealiseerd wat voor invloed jouw verleden op jou kan hebben?? Gelukkig kun jij hier iets aan doen als dit je in de weg zit.

Info@bodymindreleasevolendam.nl

Rust in mijn hoofd

5 effectieve tips

  https://bodymindrelease.nl/rust-in-mijn-hoofd/

Iedereen in jouw omgeving is een spiegel voor jou. Iedereen in jouw omgeving triggert jou, positief of negatief. Iets wat jouw positief opvalt aan een ander, kun je ook aan jezelf toevoegen.

Dan valt het je niet meer op want jij hebt hetzelfde positieve.

Da's fijn! Iets wat jou negatief triggert kun je bij jezelf verwijderen. Dan valt het je niet meer op en triggert het je niet meer (heb je er geen last meer van). Nog fijner! Hoe dan?

Met Body Mind Release.

Een methode om zonder consessies compleet bij jezelf te blijven en stevig op je benen te staan.

LOSLATEN DIE HANDEL

Hoe vaak zeggen wij dat niet? Een makkelijke zin maar ook een hele moeilijke want dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Wij wéten wel dat wij dat moeten doen maar ja hoe dan? Verstandelijk gezien wéten wij het heus wel, gewoon niet meer aan denken of over praten en dóórrr maar ja dat ‘eeuwige ‘gevoel he. Verstand en gevoel liggen nu eenmaal vaak niet op één lijn. En dat zorgt voor onzekerheid, twijfels, controle, piekeren, angsten, minder energie, spanning en op termijn zelfs fysieke klachten. Maar héb je het dan ook echt losgelaten? Nee, helaas niet want op momenten komt ‘het ‘ weer om de hoek kijken en denk je oja, dát was het. En zo blijven zaken die je eigenlijk had ‘los gelaten’ je toch bij tijd en wijle achtervolgen. Eigenlijk parkeer je alleen maar.

 

Maar hoe laat je dingen die jouw niet (meer) dienen dan écht los?

Daar kan Body Mind Release jou bij helpen. Je gaat met voor jou gericht uitgeteste protocollen/oefeningen 6 weken onder begeleiding aan de slag (2x per dag een kwartiertje) waarbij je letterlijk de voor jou beperkende en belemmerende gevoelens en overtuigingen los gaat laten. Als je over loslaten praat, dan heb je het namelijk altijd over ‘dat vervelende gevoel of die lastige overtuiging' die je bij je draagt. Meer dan dat je het bij je draagt, is het niet. Bijvoorbeeld: Jij bént niet onzeker of je hébt geen faalangst, een beperkend gevoel of overtuiging in jou zorgt ervoor dat jij dat zo evaart. Het mooie is, als je er aan gekomen bent, kun je er ook weer vanaf komen en sterker nog, de positieve gevoelens en overtuigingen die je van nature bij je had, kun je ook weer terug halen.

 

En wat gebeurt er dan met je als je letterlijk gaat loslaten met BMR? Dan ga jij je veel vitaler voelen, krijg je meer energie, meer vertrouwen, kom je los van onzekerheid/(faal)angst of verlegenheid. Kom je weer stevig op je 2 benen te staan en raken anderen en situaties jou niet meer zo. Interesseert het je allemaal dan niet meer? Jawel, zeker wel alleen kun jij er beter mee omgaan en trek je het je allemaal niet meer zo aan. Alles loopt dan ook makkelijker, als vanzelf bijna. Verstand en gevoel komen weer samen. En....dát komt je gezondheid absoluut ten goede. Is het dan zo simpel? JA, zo simpel is het.

Body Mind Release is hiervoor een hele mooie en wetenschappelijk onderbouwde methodiek, ontwikkeld door Hans de Waard en kan jou echt op weg helpen om weer je eigen, mooie zelf te worden, zónder de bekende rugzak die wij nou eenmaal allemaal tijdens ons leven vullen en mee zeulen. Als je je aangesproken voelt en toe bent aan het legen van jouw rugzak, neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvende intake.

 

Body Mind Release is geschikt voor iedereen en kan met alle mogelijke therapieën of behandelingen samen.

Elke Body Mind Release therapeut kan je helpen snel van jouw stressgevoelens af te komen. Bewezen effectief en duurzaam. Wil je weten hoe wij dat doen? Klik op de link hieronder:

https://bodymindrelease.nl/anti-stress-tips-en-oplossing/

Een verwonderde client: het lijkt wel of alles minder zwaar gaat en makkelijker. Dat kan dus een van de effecten van body mind release zijn 😁

Gun jij jezelf dit ook?

Wil je van piekeren en zorgen maken af? Wordt weer baas over je eigen hoofd met Body Mind Release.

Zeul jij teveel bagage met je mee? Maak je 'koffer' weer leeg en geordend. Dit kan eenvoudig met Body Mind Release.