Individuele trajecten, Verzuiminterventies en Mental Coaching

Commentaren: 4
 • #4

  Maxime Steur (vrijdag, 08 november 2019 12:12)

  Inmiddels alweer een paar maanden geleden dat ik het BMR traject heb afgerond, maar jeetje wat zijn de verschillen met begin dit jaar groot!

  Ik ervaar zo veel meer rust en positiviteit en controle over me eigen gemoedstoestand nu in me leven! Alsof ik een heel ander mens ben geworden... Ook mijn omgeving merkt het regelmatig op en benoemd dit naar me en dat is zo fijn!

  Ben nog steeds zo onwijs blij en dankbaar dat ik Ingrid ben tegengekomen en dit traject ben aangegaan.

  Echt super!

 • #3

  Maxime Steur (vrijdag, 08 november 2019 12:06)

  Ik zat tegen een burn-out aan toen ik Ingrid tegen kwam. Voelde me vooral ontzettend vermoeid en somber. Ergerde me constant aan alles en iedereen, niet te vergeten mezelf!! Werd opgeslokt door stress en wist totaal niet meer wie ik eigenlijk zelf was...

  Ingrid vertelde me over het BMR traject en wat de voordelen hiervan zouden kunnen zijn. Ik besloot het aan te gaan!

  Het was een heel proces met ups en downs maar beetje bij beetje kwam ik steeds sterker in mijn schoenen te staan en wist ik mijn rust van binnen en zelfvertrouwen weer terug te vinden.

  Door vaker voor mezelf te kiezen en goed voor me geestelijke en lichamelijke gesteldheid te zorgen voel ik me veel energieker en geduldiger en kan ik beter functioneren in mijn gezin, werk en de maatschappij.

  Dit inzicht en deze verandering is allemaal onstaan door de methode van Body Mind Release, en NIET te vergeten de geweldige steun, handvatten en adviezen van Ingrid!

 • #2

  Mineke Feijen-Blaauw (vrijdag, 05 juli 2019 13:59)

  Ik heb dit gedaan en wat een geweldige ervaring. Het is al weer even geleden maar heb er nog steeds profijt van. Alles weegt veel minder zwaar, ik zie alles veel duidelijker en er is een behoorlijk gewicht van mijn schouders gevallen. Kan alles veel makkelijker handelen en alles veel beter relativeren. Mijn mandje is "leeg" en als er weer iets inloopt, weet ik nú hoe te legen. Een geweldige ervaring de " Body Mind Release". Ik kan het iedereen aanraden. Ingrid Nijmeijer, je bent geweldig, dankjewel.

 • #1

  Nel (woensdag, 03 april 2019 15:33)

  Vermoeidheid, piekeren, onzekerheid, angsten. Twijfels of ik wel de juiste richting op ging in m’n leven. Ingrid vertelde over de BMR techniek en ik werd toch wel heel erg nieuwsgierig.

  Al na 1,5 week voelde ik dat ik rustiger werd, kon de onbelangrijke dingen makkelijker naast me neer leggen. Ook werd ik me meer bewust van mijn acties en reacties naar mensen in mijn omgeving en naar onze kinderen.

  Nu na 6 weken voel ik mij vrolijker, heb ik meer energie en ben ik vol vertrouwen over de toekomst. Bijzonder hoe de stap naar bewustwording en op jezelf vertrouwen er ook voor zorgt dat er allemaal nieuwe en leuke dingen op je pad komen. �

  Ingrid is een geweldige vrouw en weet alles duidelijk uit te leggen, ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om te starten!