Individuele trajecten, Verzuiminterventies en Mental Coaching

Commentaren: 2
 • #2

  Mineke Feijen-Blaauw (vrijdag, 05 juli 2019 13:59)

  Ik heb dit gedaan en wat een geweldige ervaring. Het is al weer even geleden maar heb er nog steeds profijt van. Alles weegt veel minder zwaar, ik zie alles veel duidelijker en er is een behoorlijk gewicht van mijn schouders gevallen. Kan alles veel makkelijker handelen en alles veel beter relativeren. Mijn mandje is "leeg" en als er weer iets inloopt, weet ik nú hoe te legen. Een geweldige ervaring de " Body Mind Release". Ik kan het iedereen aanraden. Ingrid Nijmeijer, je bent geweldig, dankjewel.

 • #1

  Nel (woensdag, 03 april 2019 15:33)

  Vermoeidheid, piekeren, onzekerheid, angsten. Twijfels of ik wel de juiste richting op ging in m’n leven. Ingrid vertelde over de BMR techniek en ik werd toch wel heel erg nieuwsgierig.

  Al na 1,5 week voelde ik dat ik rustiger werd, kon de onbelangrijke dingen makkelijker naast me neer leggen. Ook werd ik me meer bewust van mijn acties en reacties naar mensen in mijn omgeving en naar onze kinderen.

  Nu na 6 weken voel ik mij vrolijker, heb ik meer energie en ben ik vol vertrouwen over de toekomst. Bijzonder hoe de stap naar bewustwording en op jezelf vertrouwen er ook voor zorgt dat er allemaal nieuwe en leuke dingen op je pad komen. �

  Ingrid is een geweldige vrouw en weet alles duidelijk uit te leggen, ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om te starten!