Individuele trajecten, Verzuiminterventies en Mental Coaching

 

Hoe werkt het?

 

Het traject duurt 8 weken (eens per week, inclusief nazorg sessie) waarin jij onder mijn begeleiding zelfstandig leert jouw ballast gericht los te laten en positieve gevoelens weer terug leert halen. Je gaat hier dagelijks zelf mee aan de gang (investering 2 x p/d een kwartiertje) volgens voor jou uitgeteste werkschema's. 

 

Het loslaten van de onderliggende oorzaak van jouw klachten en het terughalen van positieve gevoelens gaat niet in één keer. Dit komt omdat het lichaam de eventueel vastzittende emoties en gevoelens geleidelijk aan prijsgeeft. Vergelijk een beperkend gevoel zoals ‘schaamte’ eens met een stokje. Wanneer dit ‘stokje’ als gevolg van een situatie in jouw lichaam komt verkrampt het weefsel (spieren, organen, etc.) eromheen. Hierdoor kun jij dit gevoel van schaamte niet zomaar ineens loslaten. Vandaar dat een traject van 6 weken nodig is.

 

Elke keer wanneer jij dit beperkende gevoel met de BMR methode loslaat, breekt er als het ware een stukje van het stokje af. Hierdoor kan jouw weefsel wat meer ontspannen en weer een stukje ‘schaamte ‘prijsgeven. Dit kun jij dan weer loslaten. Ook het terughalen van positieve gevoelens gaat stap voor stap.

 

Na afloop van het traject ben jij voor altijd zelf in staat om jezelf met de BMR methode blijvend te ondersteunen!