Individuele trajecten, Verzuiminterventies en Mental Coaching

 

Body Mind Release is geschikt voor iedereen die aan zichzelf wil werken om weer lekker in je vel te komen en met kracht en blijheid in het leven te willen staan. Maak een einde aan het steeds maar op je tenen lopen en wordt weer je eigen regisseur.

 

 

Jij loopt wellicht al een tijdje rond met gevoelens van bijvoorbeeld spanning, stress, somberheid, eenzaamheid, angst, zorgen maken, onzekerheid, vermoeidheid of lichamelijke en mentale klachten waar jij je zorgen over maakt.

 

In veel gevallen kan je (huis)arts hier geen directe onderliggende medische oorzaak aan koppelen. De oorzaak wordt dan gezocht in het gedrag of vervelende stressvolle en traumatische situaties waarin jij je bevindt of welke jij hebt meegemaakt.

 

Dan volgen de begrijpelijke en logische tips: Neem wat meer tijd voor jezelf, ontspan, zoek een hobby/sport, ga op dieet, stop met je verslaving of ga naar een deskundige voor het verwerken van een verlies, trauma of bespreken van problemen. Jij wordt namelijk gevraagd wat ‘anders’ te gaan doen.

 

Soms krijg je onderdrukkende ‘medicijnen’ mee die jou helpen de dag door te komen. De daadwerkelijke oorzaak wordt daarmee niet aangepakt. Wel of niet gerustgesteld, keer je terug naar jouw leven. Er is nog niets veranderd. Je hebt nog steeds dezelfde klachten, gedragingen en problemen.

 

‘Wat nu?’, vraag jij je af. Wat moet ik doen om mijzelf weer goed te voelen, meer energie te krijgen, gelukkig te worden of weer doel in mijn leven te ervaren en een stap te maken?

 

Ik kan jou hierbij helpen.

 

 

 

Uiteraard moeten medische oorzaken eerst uitgesloten worden.